Marokkaanse, handgemaakte, unieke woondecoratie

Herkomst van de producten

Alle producten zijn met de hand gemaakt en komen uit Marokko.

De cactus kussens worden gemaakt door Berber vrouwen in het Atlasgebergte. De kussenhoezen worden geweven op traditionele houten weefgetouwen. Na het weven worden traditionele symbolen met de hand op de kussens gestikt. Daarna worden de kussens gewassen en in de zon gedroogd om een unieke look te krijgen. Deze ambacht is hand gemaakt, daardoor kunnen de maten iets afwijken.

De Berber kussens zijn met de hand gemaakt van oude Berber vloerkleden uit het Atlasgebergte. Het kussen is gemaakt van wol en heeft een katoenen achterkant. De achterkant kan soms net zo leuk zijn qua patroon en kleur als de voorkant! Je kunt je kussen dus aan twee kanten gebruiken en is dus uniek in zijn soort!

De poefen zijn zachte vloerkussens met verschillende vormen uit Marokko. Ze worden gemaakt van verschillende materialen. De originele worden gemaakt van de handgemaakte vintage Beni mguild, Beni ouarain of azilal vloerkleden. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen. De Marokkaanse poef kan gebruikt worden om op te zitten, als voetenbankje of als leuke decoratieve bijzettafel. De poefen zijn allemaal handgemaakt en uniek in hun soort. Ze worden traditioneel gevuld met stro of met oude kleren of dekens.

Terug naar blog